This is an old revision of the document!
Hodnoty jsou upraveny na elektrcký kontaktní gril pro stupeň propečení medium-rare.
| Maso | tloušťka [cm] | vysoký přímý žár [min] | dopékání 130st/[min] |
|---|---|---|---|
| Rib-eye / Filet mignon | 2 | 2 + 2 | 0 |
| 3 | 3 + 3 | 5 | |
| 4 | 4.5 + 4.5 | 7 | |
| Flank | 2 | 4 + 4 | 5 |
| Hamburger | 2 | 4 + 4 | 0 |
| 3 | 5 + 5 | 0 | |
| Svíčková | 1,5 Kg | 10 | 40 |
| Maso | tloušťka [cm] | vysoký přímý žár [min] | dopékání [min] |
|---|---|---|---|
| Kotleta | 2 | 3 + 3 | 0 |
| 3 | 3 + 3 | 5 | |
| Panenka | 0,5 Kg | 5 | 25 |
Hodnoty jsou doporučené doby dle literatury pro klasický gril.
| Maso | tloušťka [cm] | vysoký přímý žár [min] | střední nepřímý žár [min] | nepřímý nízký žár [min] |
|---|---|---|---|---|
| Rib-eye / Filet mignon | 2 | 2 + 2 | 0 | 0 |
| 3 | 3 + 3 | 0 | 0 | |
| 5 | 3 + 3 | 10 | 0 | |
| Flank | 2 | 4 + 4 | 0 | 0 |
| Hamburger | 2 | 4 + 4 | 0 | 0 |
| Svíčková | 1,5 Kg | 10 | 40 | 0 |
| Maso | tloušťka [cm] | vysoký přímý žár [min] | střední nepřímý žár [min] | nepřímý nízký žár [min] |
|---|---|---|---|---|
| Kotleta | 2 | 3 + 3 | 0 | 0 |
| 3 | 3 + 3 | 5 | 0 | |
| Panenka | 0,5 Kg | 5 | 25 | 0 |
| Klobasa | 0 | 20 | 0 |
| Maso | váha [g] | střední přímý žár [min] | nízký přímý žár [min] | střední nepřímý žár [min] |
|---|---|---|---|---|
| Prsa | 200 | 12 | 0 | 0 |
| Stehna | 100 | 10 | 0 | 0 |
| Kousky s kostí | 150 | 0 | 10 | 30 |
| Celé kuře | 2000 | 0 | 0 | 75 |