User Tools

Site Tools


recepty:doby_grilovani

This is an old revision of the document!


Doby grilování

El. kontaktní gril

Hodnoty jsou upraveny na elektrcký kontaktní gril pro stupeň propečení medium-rare.

Klasický gril

Hodnoty jsou doporučené doby dle literatury pro klasický gril.

Hovězí maso

Maso tloušťka [cm] vysoký přímý žár [min] střední nepřímý žár [min] nepřímý nízký žár [min]
Rib-eye / Filet mignon 2 2 + 2 0 0
3 3 + 3 0 0
5 3 + 3 10 0
Flank 2 4 + 4 0 0
Hamburger 2 4 + 4 0 0
Svíčková 1,5 Kg 10 40 0

Vepřové maso

Maso tloušťka [cm] vysoký přímý žár [min] střední nepřímý žár [min] nepřímý nízký žár [min]
Kotleta 2 3 + 3 0 0
3 3 + 3 5 0
Panenka 0,5 Kg 5 25 0
Klobasa 0 20 0
recepty/doby_grilovani.1558966823.txt.gz · Last modified: 2019/08/02 11:18 (external edit)