This is an old revision of the document!
Hodnoty jsou upraveny na elektrcký kontaktní gril pro stupeň propečení medium-rare / hodnoty za lomítkem jsou doporučené doby dle literatury pro klasický gril].
| Maso | tloušťka [cm] | vysoký přímý žár [min] | střední nepřímý žár [min] | nepřímý nízký žár [min] |
|---|---|---|---|---|
| Rib-eye / Filet mignon | 2 | 2 + 2 | 0 | 0 |
| 3 | 3 + 3 | 0 | 0 | |
| 5 | 3 + 3 | 10 | 0 | |
| Flank | 2 | 4 + 4 | 0 | 0 |
| Hamburger | 2 | 4 + 4 | 0 | 0 |
| Svíčková | 1,5 Kg | 10 | 40 | 0 |
| Maso | tloušťka [cm] | doba (vysoký přímý žár) [min] | doba (střední nepřímý žár) [min] | dopékání (nepřímý nízký žár) [min] |
|---|---|---|---|---|
| Kotleta | 2 | 3 + 3 | 0 | 0 |
| 3 | 3 + 3 | 5 | 0 | |
| Panenka | 0,5 Kg | 5 | 25 | 0 |
| Klobasa | 0 | 20 | 0 |