This is an old revision of the document!
Hodnoty jsou upraveny na elektrcký kontaktní gril pro stupeň propečení medium-rare / hodnoty za lomítkem jsou doporučené doby dle literatury pro klasický gril].
Maso | tloušťka [cm] | vysoký přímý žár [min] | střední nepřímý žár [min] | nepřímý nízký žár [min] |
---|---|---|---|---|
Rib-eye / Filet mignon | 2 | 2 + 2 | 0 | 0 |
3 | 3 + 3 | 0 | 0 | |
5 | 3 + 3 | 10 | 0 | |
Flank | 2 | 4 + 4 | 0 | 0 |
Hamburger | 2 | 4 + 4 | 0 | 0 |
Svíčková | 1,5 Kg | 10 | 40 | 0 |
Maso | tloušťka [cm] | doba (vysoký přímý žár) [min] | doba (střední nepřímý žár) [min] | dopékání (nepřímý nízký žár) [min] |
---|---|---|---|---|
Kotleta | 2 | 3 + 3 | 0 | 0 |
3 | 3 + 3 | 5 | 0 | |
Panenka | 0,5 Kg | 5 | 25 | 0 |
Klobasa | 0 | 20 | 0 |