Hodnoty jsou upraveny na elektrcký kontaktní gril pro stupeň propečení medium-rare.
Maso | tloušťka [cm] | vysoký přímý žár [min] | dopékání 130st/[min] |
---|---|---|---|
Rib-eye / Filet mignon | 2 | 2 + 2 | 5 |
3 | 3.5 + 3.5 | 5 | |
4 | 4.5 + 4.5 | 7 | |
Flank | 2 | 4 + 4 | 5 |
Hamburger | 2 | 4 + 4 | 0 |
3 | 5 + 5 | 0 | |
Svíčková | 1,5 Kg | 10 | 40 |
Maso | tloušťka [cm] | vysoký přímý žár [min] | dopékání [min] |
---|---|---|---|
Kotleta | 2 | 3 + 3 | 0 |
3 | 3 + 3 | 5 | |
Panenka | 0,5 Kg | 5 | 25 |
Hodnoty jsou doporučené doby dle literatury pro klasický gril.
Maso | tloušťka [cm] | vysoký přímý žár [min] | střední nepřímý žár [min] | nepřímý nízký žár [min] |
---|---|---|---|---|
Rib-eye / Filet mignon | 2 | 2 + 2 | 0 | 0 |
3 | 3 + 3 | 0 | 0 | |
5 | 3 + 3 | 10 | 0 | |
Flank | 2 | 4 + 4 | 0 | 0 |
Hamburger | 2 | 4 + 4 | 0 | 0 |
Svíčková | 1,5 Kg | 10 | 40 | 0 |
Maso | tloušťka [cm] | vysoký přímý žár [min] | střední nepřímý žár [min] | nepřímý nízký žár [min] |
---|---|---|---|---|
Kotleta | 2 | 3 + 3 | 0 | 0 |
3 | 3 + 3 | 5 | 0 | |
Panenka | 0,5 Kg | 5 | 25 | 0 |
Klobasa | 0 | 20 | 0 |
Maso | váha [g] | střední přímý žár [min] | nízký přímý žár [min] | střední nepřímý žár [min] |
---|---|---|---|---|
Prsa | 200 | 12 | 0 | 0 |
Stehna | 100 | 10 | 0 | 0 |
Kousky s kostí | 150 | 0 | 10 | 30 |
Celé kuře | 2000 | 0 | 0 | 75 |