====== Trhané maso ====== ==== Ingredience: ==== * 2 Kg Vepřová plec v celku * [[recepty:marinady:ostra|Ostrá]] marináda ==== Postup: ==== Pekáč vysteleme alobalem tak, aby ze všech stran dostatečně přečuhoval a dal se do něj celý kus masa dobře zabalit. Maso položíme na alobal a ze všech stran potřeme [[recepty:marinady:ostra|Ostrou]] marinádou. Zabalíme do alobalu, raději dvojtě, aby nám nic při pečení nevyteklo. Vložíme do trouby a pečeme 8 hodin na 110 °C. Po vyndání z trouby necháme cca 10 minut odpočívat. Maso tak bude ještě šťavnatější, všechno totiž zůstane krásně uvnitř. Poté maso natrháme pomocí dvou vidliček. Výpek s marinádou vmícháme do masa. Podáváme v tortile naplněné zeleninou a zakysanou smetanou.