This shows you the differences between two versions of the page.
Both sides previous revision Previous revision | |||
recepty:hlavni_jidla:trhane_maso [2020/11/01 14:05] matt [Ingredience:] |
recepty:hlavni_jidla:trhane_maso [2020/11/01 14:22] (current) matt |
||
---|---|---|---|
Line 15: | Line 15: | ||
Vložíme do trouby a pečeme 8 hodin na 110 °C. | Vložíme do trouby a pečeme 8 hodin na 110 °C. | ||
- | Po vyndání z trouby necháme cca 10 minut odpočívat. Maso tak bude ještě šťavnatější, všechno totiž zůstane krásně uvnitř. Poté maso natrháme pomocí dvou vidliček. Výpek s marinádou vmícháme do masa. | + | Po vyndání z trouby necháme cca 10 minut odpočívat. Maso tak bude ještě šťavnatější, všechno totiž zůstane krásně uvnitř. Poté maso natrháme pomocí dvou vidliček. Výpek s marinádou vmícháme do masa. |
+ | |||
+ | Podáváme v tortile naplněné zeleninou a zakysanou smetanou. |