User Tools

Site Tools


recepty:hlavni_jidla:trhane_maso

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
recepty:hlavni_jidla:trhane_maso [2020/11/01 13:57]
matt
recepty:hlavni_jidla:trhane_maso [2020/11/01 14:22] (current)
matt
Line 5: Line 5:
  
  
-  * 1,5 Kg Vepřová plec v celku+  * Kg Vepřová plec v celku
   * [[recepty:​marinady:​ostra|Ostrá]] marináda   * [[recepty:​marinady:​ostra|Ostrá]] marináda
  
Line 15: Line 15:
 Vložíme do trouby a pečeme 8 hodin na 110 °C. Vložíme do trouby a pečeme 8 hodin na 110 °C.
  
-Po vyndání z trouby necháme cca 10 minut odpočívat. Maso tak bude ještě šťavnatější,​ všechno totiž zůstane krásně uvnitř. Poté maso natrháme pomocí dvou vidliček. Výpek s marinádou vmícháme do masa. +Po vyndání z trouby necháme cca 10 minut odpočívat. Maso tak bude ještě šťavnatější,​ všechno totiž zůstane krásně uvnitř. Poté maso natrháme pomocí dvou vidliček. Výpek s marinádou vmícháme do masa
 + 
 +Podáváme v tortile naplněné zeleninou a zakysanou smetanou.
recepty/hlavni_jidla/trhane_maso.1604239079.txt.gz · Last modified: 2020/11/01 13:57 by matt