This shows you the differences between two versions of the page.
| Both sides previous revision Previous revision Next revision | Previous revision | ||
|
recepty:hlavni_jidla:trhane_maso [2020/11/01 13:57] matt |
recepty:hlavni_jidla:trhane_maso [2020/11/01 14:22] (current) matt |
||
|---|---|---|---|
| Line 5: | Line 5: | ||
| - | * 1,5 Kg Vepřová plec v celku | + | * 2 Kg Vepřová plec v celku |
| * [[recepty:marinady:ostra|Ostrá]] marináda | * [[recepty:marinady:ostra|Ostrá]] marináda | ||
| Line 15: | Line 15: | ||
| Vložíme do trouby a pečeme 8 hodin na 110 °C. | Vložíme do trouby a pečeme 8 hodin na 110 °C. | ||
| - | Po vyndání z trouby necháme cca 10 minut odpočívat. Maso tak bude ještě šťavnatější, všechno totiž zůstane krásně uvnitř. Poté maso natrháme pomocí dvou vidliček. Výpek s marinádou vmícháme do masa. | + | Po vyndání z trouby necháme cca 10 minut odpočívat. Maso tak bude ještě šťavnatější, všechno totiž zůstane krásně uvnitř. Poté maso natrháme pomocí dvou vidliček. Výpek s marinádou vmícháme do masa. |
| + | |||
| + | Podáváme v tortile naplněné zeleninou a zakysanou smetanou. | ||