User Tools

Site Tools


recepty:hlavni_jidla:trhane_maso

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Next revision
Previous revision
recepty:hlavni_jidla:trhane_maso [2020/11/01 13:40]
matt created
recepty:hlavni_jidla:trhane_maso [2020/11/01 14:22] (current)
matt
Line 1: Line 1:
 +====== Trhané maso ======
  
  
 +==== Ingredience:​ ====
  
  
-Nejprve s[[recepty:​marinady:​ostra|Ostrou]]+  * 2 Kg Vepřová plec v celku 
 +  * [[recepty:​marinady:​ostra|Ostrá]] marináda 
 + 
 + 
 +==== Postup: ==== 
 + 
 +Pekáč vysteleme alobalem tak, aby ze všech stran dostatečně přečuhoval a dal se do něj celý kus masa dobře zabalit. Maso položíme na alobal a ze všech stran potřeme ​[[recepty:​marinady:​ostra|Ostrou]] ​marinádou. Zabalíme do alobalu, raději dvojtě, aby nám nic při pečení nevyteklo.  
 + 
 +Vložíme do trouby a pečeme 8 hodin na 110 °C. 
 + 
 +Po vyndání z trouby necháme cca 10 minut odpočívat. Maso tak bude ještě šťavnatější,​ všechno totiž zůstane krásně uvnitř. Poté maso natrháme pomocí dvou vidliček. Výpek s marinádou vmícháme do masa. 
 + 
 +Podáváme v tortile naplněné zeleninou a zakysanou smetanou.
recepty/hlavni_jidla/trhane_maso.1604238010.txt.gz · Last modified: 2020/11/01 13:40 by matt