User Tools

Site Tools


recepty:hlavni_jidla:hovezi_na_korenove_zelenine

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
recepty:hlavni_jidla:hovezi_na_korenove_zelenine [2018/10/27 06:38]
matt
recepty:hlavni_jidla:hovezi_na_korenove_zelenine [2020/01/25 09:54] (current)
matt
Line 3: Line 3:
 ===Ingredience=== ===Ingredience===
  
-  * 1 kg hovězí krkovice ​+  * 1Kg hovězí krkovice ​
   * 1/2 malého celeru   * 1/2 malého celeru
   * 3 střední mrkve   * 3 střední mrkve
Line 12: Line 12:
   * sůl   * sůl
   * pepř   * pepř
-  * 1/2 l červeného vína+  * 1/2l červeného vína
   * 1 zeleninový vývar   * 1 zeleninový vývar
   * olej   * olej
   * hl. mouka   * hl. mouka
  
-Maso na velké kousky, osolit, opepřit a zprášit moukou, osmahnout. Na stejné pánvy osmahneme zeleninu skoro do hněda, přidáme ​zpátky maso, zalijeme vývarem a vínem, přidáme koření a pečeme zakryté na 120 stupňů 2 hodiny. Když je maso měkké, vyndáme a dle potřeby zredukujeme omáčku.+===Postup== 
 +Maso na velké kousky, osolit, opepřit a zaprášit moukou, osmahnout. Maso zalijeme vývarem, vínem a svarime. Na stejné pánvy ​jako maso osmahneme zeleninu skoro do hněda, přidáme ​k masu, přidáme koření a pečeme zakryté na 120 stupňů 2 hodiny. Když je maso měkké, vyndáme a dle potřeby zredukujeme omáčku.
  
 Na talíř přidáme orestované žampióny. Na talíř přidáme orestované žampióny.
recepty/hlavni_jidla/hovezi_na_korenove_zelenine.1540622280.txt.gz · Last modified: 2019/08/02 11:18 (external edit)