User Tools

Site Tools


recepty:hlavni_jidla:hovezi_na_korenove_zelenine

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Next revision
Previous revision
recepty:hlavni_jidla:hovezi_na_korenove_zelenine [2018/10/22 20:01]
matt created
recepty:hlavni_jidla:hovezi_na_korenove_zelenine [2020/01/25 09:54] (current)
matt
Line 1: Line 1:
 =====Hovězí na kořenové zelenině a víně dle Kluků v akci===== =====Hovězí na kořenové zelenině a víně dle Kluků v akci=====
  
-1 kg hovězí krkovice  +===Ingredience===
-1/2 malého celeru +
-3 střední mrkve +
-2 velké petržele +
-6 malých cibulí +
-tymián +
-rozmarýn +
-sůl +
-pepř +
-1/2 l červeného vína +
-1 zeleninový vývar +
-olej +
-hl. mouka+
  
-Maso na velké kousky, osolit, opepřit a zprášit moukou, osmahnout. Na stejné pánvy osmahneme zeleninu skoro do hněda, přidáme ​zpátky maso, zalijeme vývarem a vínem, přidáme koření a pečeme zakryté na 120 stupňů 2 hodiny. Když je maso měkké, vyndáme a dle potřeby zredukujeme omáčku.+  * 1Kg hovězí krkovice  
 +  * 1/2 malého celeru 
 +  * 3 střední mrkve 
 +  * 2 velké petržele 
 +  * 6 malých cibulí 
 +  * tymián 
 +  * rozmarýn 
 +  * sůl 
 +  * pepř 
 +  * 1/2l červeného vína 
 +  * 1 zeleninový vývar 
 +  * olej 
 +  * hl. mouka 
 + 
 +===Postup== 
 +Maso na velké kousky, osolit, opepřit a zaprášit moukou, osmahnout. Maso zalijeme vývarem, vínem a svarime. Na stejné pánvy ​jako maso osmahneme zeleninu skoro do hněda, přidáme ​k masu, přidáme koření a pečeme zakryté na 120 stupňů 2 hodiny. Když je maso měkké, vyndáme a dle potřeby zredukujeme omáčku.
  
 Na talíř přidáme orestované žampióny. Na talíř přidáme orestované žampióny.
recepty/hlavni_jidla/hovezi_na_korenove_zelenine.1540238464.txt.gz · Last modified: 2019/08/02 11:18 (external edit)