User Tools

Site Tools


recepty:doby_grilovani

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
recepty:doby_grilovani [2019/05/27 14:42]
matt
recepty:doby_grilovani [2019/10/05 17:46] (current)
matt [Hovězí maso]
Line 7: Line 7:
 ==== Hovězí maso ==== ==== Hovězí maso ====
  
-^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ dopékání [min] ^  +^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ dopékání ​130st/[min] ^  
-| Rib-eye / Filet mignon ​  | 2 | 2 + 2 | |  +| Rib-eye / Filet mignon ​  | 2 | 2 + 2 | |  
-|           | 3 | 3 + 3 | 5  | +|           | 3 | 3.5 + 3.5 | 5  | 
-|           | 5 | 3 10 |+|           ​| ​4 | 4.5 + 4.5 |
 | Flank     | 2 | 4 + 4 | 5  | | Flank     | 2 | 4 + 4 | 5  |
 | Hamburger | 2 | 4 + 4 | 0  | | Hamburger | 2 | 4 + 4 | 0  |
Line 17: Line 17:
  
  
-===== Vepřové maso =====+==== Vepřové maso ====
  
 ^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ dopékání [min] ^ ^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ dopékání [min] ^
Line 40: Line 40:
  
  
-===== Vepřové maso =====+==== Vepřové maso ====
  
  
Line 48: Line 48:
 | Panenka | 0,5 Kg | 5 | 25  | 0 | | Panenka | 0,5 Kg | 5 | 25  | 0 |
 | Klobasa |  | 0 | 20  | 0 | | Klobasa |  | 0 | 20  | 0 |
 +
 +==== Kuřecí maso ====
 +^ Maso ^ váha [g] ^ střední přímý žár [min] ^ nízký přímý žár [min] ^ střední nepřímý žár [min] ^
 +|Prsa | 200 | 12|  0| 0|
 +|Stehna |100 |10| 0 |0|
 +|Kousky s kostí |150 |0 |10| 30 |
 +|Celé kuře| 2000 |0| 0| 75|
  
  
recepty/doby_grilovani.1558968175.txt.gz · Last modified: 2019/08/02 11:18 (external edit)