This shows you the differences between two versions of the page.
| Both sides previous revision Previous revision Next revision | Previous revision | ||
|
recepty:doby_grilovani [2019/05/27 14:35] matt |
recepty:doby_grilovani [2019/10/05 17:46] (current) matt [Hovězí maso] |
||
|---|---|---|---|
| Line 7: | Line 7: | ||
| ==== Hovězí maso ==== | ==== Hovězí maso ==== | ||
| - | ^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ dopékání [min] ^ | + | ^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ dopékání 130st/[min] ^ |
| - | | Rib-eye / Filet mignon | 2 | 2 + 2 | 0 | | + | | Rib-eye / Filet mignon | 2 | 2 + 2 | 5 | |
| - | | | 3 | 3 + 3 | 5 | | + | | | 3 | 3.5 + 3.5 | 5 | |
| - | | | 5 | 3 + 3 | 10 | | + | | | 4 | 4.5 + 4.5 | 7 | |
| | Flank | 2 | 4 + 4 | 5 | | | Flank | 2 | 4 + 4 | 5 | | ||
| | Hamburger | 2 | 4 + 4 | 0 | | | Hamburger | 2 | 4 + 4 | 0 | | ||
| + | | | 3 | 5 + 5 | 0 | | ||
| | Svíčková | 1,5 Kg | 10 | 40 | | | Svíčková | 1,5 Kg | 10 | 40 | | ||
| - | ===== Vepřové maso ===== | + | ==== Vepřové maso ==== |
| ^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ dopékání [min] ^ | ^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ dopékání [min] ^ | ||
| Line 39: | Line 40: | ||
| - | ===== Vepřové maso ===== | + | ==== Vepřové maso ==== |
| Line 47: | Line 48: | ||
| | Panenka | 0,5 Kg | 5 | 25 | 0 | | | Panenka | 0,5 Kg | 5 | 25 | 0 | | ||
| | Klobasa | | 0 | 20 | 0 | | | Klobasa | | 0 | 20 | 0 | | ||
| + | |||
| + | ==== Kuřecí maso ==== | ||
| + | ^ Maso ^ váha [g] ^ střední přímý žár [min] ^ nízký přímý žár [min] ^ střední nepřímý žár [min] ^ | ||
| + | |Prsa | 200 | 12| 0| 0| | ||
| + | |Stehna |100 |10| 0 |0| | ||
| + | |Kousky s kostí |150 |0 |10| 30 | | ||
| + | |Celé kuře| 2000 |0| 0| 75| | ||