This shows you the differences between two versions of the page.
Both sides previous revision Previous revision Next revision | Previous revision | ||
recepty:doby_grilovani [2019/05/27 14:34] matt |
recepty:doby_grilovani [2019/10/05 17:46] (current) matt [Hovězí maso] |
||
---|---|---|---|
Line 7: | Line 7: | ||
==== Hovězí maso ==== | ==== Hovězí maso ==== | ||
- | ^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ dopékání [min] ^ | + | ^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ dopékání 130st/[min] ^ |
- | | Rib-eye / Filet mignon | 2 | 2 + 2 | 0 | + | | Rib-eye / Filet mignon | 2 | 2 + 2 | 5 | |
- | | | 3 | 3 + 3 | 0 | | + | | | 3 | 3.5 + 3.5 | 5 | |
- | | | 5 | 3 + 3 | 10 | | + | | | 4 | 4.5 + 4.5 | 7 | |
- | | Flank | 2 | 4 + 4 | 0 | | + | | Flank | 2 | 4 + 4 | 5 | |
| Hamburger | 2 | 4 + 4 | 0 | | | Hamburger | 2 | 4 + 4 | 0 | | ||
+ | | | 3 | 5 + 5 | 0 | | ||
| Svíčková | 1,5 Kg | 10 | 40 | | | Svíčková | 1,5 Kg | 10 | 40 | | ||
- | ===== Vepřové maso ===== | + | ==== Vepřové maso ==== |
^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ dopékání [min] ^ | ^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ dopékání [min] ^ | ||
Line 39: | Line 40: | ||
- | ===== Vepřové maso ===== | + | ==== Vepřové maso ==== |
Line 47: | Line 48: | ||
| Panenka | 0,5 Kg | 5 | 25 | 0 | | | Panenka | 0,5 Kg | 5 | 25 | 0 | | ||
| Klobasa | | 0 | 20 | 0 | | | Klobasa | | 0 | 20 | 0 | | ||
+ | |||
+ | ==== Kuřecí maso ==== | ||
+ | ^ Maso ^ váha [g] ^ střední přímý žár [min] ^ nízký přímý žár [min] ^ střední nepřímý žár [min] ^ | ||
+ | |Prsa | 200 | 12| 0| 0| | ||
+ | |Stehna |100 |10| 0 |0| | ||
+ | |Kousky s kostí |150 |0 |10| 30 | | ||
+ | |Celé kuře| 2000 |0| 0| 75| | ||