User Tools

Site Tools


recepty:doby_grilovani

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
recepty:doby_grilovani [2019/05/27 14:29]
matt
recepty:doby_grilovani [2019/10/05 17:46] (current)
matt [Hovězí maso]
Line 7: Line 7:
 ==== Hovězí maso ==== ==== Hovězí maso ====
  
-^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ střední nepřímý žár [min] ^ nepřímý nízký žár [min] ^ +^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ dopékání 130st/[min] ^  
-| Rib-eye / Filet mignon ​  | 2 | 2 + 2 | 0  | 0  ​+| Rib-eye / Filet mignon ​  | 2 | 2 + 2 | |  
-|           | 3 | 3 + 3 | 0  | 0  | +|           | 3 | 3.5 + 3.5  | 
-|           | 5 | 3 10 | 0  ​+|           ​| ​4 | 4.5 + 4.5 
-| Flank     | 2 | 4 + 4 | 0  | 0  | +| Flank     | 2 | 4 + 4 |  | 
-| Hamburger | 2 | 4 + 4 | 0  | 0  | +| Hamburger | 2 | 4 + 4 | 0  ​
-| Svíčková ​ | 1,5 Kg | 10 | 40  | 0  |+|           | 3 | 5 + 5 | 0  | 
 +| Svíčková ​ | 1,5 Kg | 10 | 40  |
  
-===== Vepřové maso ===== 
  
-^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ střední nepřímý žár [min] ^ nepřímý nízký žár [min] ^ +==== Vepřové maso ==== 
-| Kotleta | 2 | 3 + 3 | 0  ​| 0 + 
-|         | 3 | 3 + 3 | 5  ​| 0 +^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ dopékání ​[min] ^ 
-| Panenka | 0,5 Kg | 5 | 25  ​| 0 +| Kotleta | 2 | 3 + 3 | 0  |  
-| Klobasa |  | 0 | 20  | 0 |+|         | 3 | 3 + 3 | 5  |  
 +| Panenka | 0,5 Kg | 5 | 25  |  
  
  
Line 37: Line 39:
 | Svíčková ​ | 1,5 Kg | 10 | 40  | 0  | | Svíčková ​ | 1,5 Kg | 10 | 40  | 0  |
  
-===== Vepřové maso =====+ 
 +==== Vepřové maso ==== 
  
 ^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ střední nepřímý žár [min] ^ nepřímý nízký žár [min] ^ ^ Maso ^ tloušťka [cm] ^ vysoký přímý žár [min] ^ střední nepřímý žár [min] ^ nepřímý nízký žár [min] ^
Line 44: Line 48:
 | Panenka | 0,5 Kg | 5 | 25  | 0 | | Panenka | 0,5 Kg | 5 | 25  | 0 |
 | Klobasa |  | 0 | 20  | 0 | | Klobasa |  | 0 | 20  | 0 |
 +
 +==== Kuřecí maso ====
 +^ Maso ^ váha [g] ^ střední přímý žár [min] ^ nízký přímý žár [min] ^ střední nepřímý žár [min] ^
 +|Prsa | 200 | 12|  0| 0|
 +|Stehna |100 |10| 0 |0|
 +|Kousky s kostí |150 |0 |10| 30 |
 +|Celé kuře| 2000 |0| 0| 75|
 +
  
recepty/doby_grilovani.1558967371.txt.gz · Last modified: 2019/08/02 11:18 (external edit)