This shows you the differences between two versions of the page.
Next revision | Previous revision | ||
recepty:chutovky [2018/03/21 10:08] matt created |
recepty:chutovky [2019/08/02 11:18] (current) |
||
---|---|---|---|
Line 1: | Line 1: | ||
- | ====== Buřty na pivu ====== | + | * [[recepty:chutovky:burty_na_pivu|Buřty na pivu]] |
- | + | * [[recepty:chutovky:utopenci|Utopenci]] | |
- | ==== Ingredience ==== | + | * [[recepty:chutovky:zapecene_papriky|Zapečené papriky plněné balkánským sýrem]] |
- | + | ||
- | + | ||
- | * 3-5 cibulí | + | |
- | * 5 stroužků česneku | + | |
- | * 500g kečupu | + | |
- | * černé pivo | + | |
- | * 6-7 buřtů nebo klobás | + | |
- | * plátky sýra | + | |
- | + | ||
- | ==== Postup ==== | + | |
- | + | ||
- | + | ||
- | Klobásy příčně a podélně rozkrojíme napůl, cibule nakrájíme na půlkolečka a stroužky česneku nakrájíme na plátky. Do nádoby střídáme vrstvy cibule a klobás a průběžně přidáváme plátky česneku. Zalijeme 500g kečupu a 375ml černého piva(3/4 lahve) a nepřikryté dáme asi na hodinu do trouby. Na posledních pět minut pečení poklademe plátky sýra. | + | |