This shows you the differences between two versions of the page.
| Next revision | Previous revision | ||
|
recepty:chutovky [2018/03/21 10:08] matt created |
recepty:chutovky [2019/08/02 11:18] (current) |
||
|---|---|---|---|
| Line 1: | Line 1: | ||
| - | ====== Buřty na pivu ====== | + | * [[recepty:chutovky:burty_na_pivu|Buřty na pivu]] |
| - | + | * [[recepty:chutovky:utopenci|Utopenci]] | |
| - | ==== Ingredience ==== | + | * [[recepty:chutovky:zapecene_papriky|Zapečené papriky plněné balkánským sýrem]] |
| - | + | ||
| - | + | ||
| - | * 3-5 cibulí | + | |
| - | * 5 stroužků česneku | + | |
| - | * 500g kečupu | + | |
| - | * černé pivo | + | |
| - | * 6-7 buřtů nebo klobás | + | |
| - | * plátky sýra | + | |
| - | + | ||
| - | ==== Postup ==== | + | |
| - | + | ||
| - | + | ||
| - | Klobásy příčně a podélně rozkrojíme napůl, cibule nakrájíme na půlkolečka a stroužky česneku nakrájíme na plátky. Do nádoby střídáme vrstvy cibule a klobás a průběžně přidáváme plátky česneku. Zalijeme 500g kečupu a 375ml černého piva(3/4 lahve) a nepřikryté dáme asi na hodinu do trouby. Na posledních pět minut pečení poklademe plátky sýra. | + | |